Βαρεμένος στον Realfm 97,8: Τεχνητή η ένταση στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών – Για εμένα ο Καμμένος κάνει τραγικό λάθος

“Στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών έγινε μία τεχνητή ένταση, είναι τοξικό το κλίμα. Έχει καλλιεργηθεί μία τοξικότητα και έχει αναπτυχθεί μία αρρωστημένη κατά τη γνώμη μου ρητορική”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Ο κ. Καμμένος και ο κ. Λεβέντης έχουν κάποια μικρά κόμματα και θεωρούν ότι θα επιβιώσουν μέσα από αυτή τη διαδικασία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ότι “από κυβέρνηση της εθνικής συμφιλίωσης γίνατε κυβέρνηση αποστασίας”, ο κ. Βαρεμένος σημείωσε: “Θλίβομαι για πολλά που ακούω μέσα στη Βουλή. Ο κ. Καμμένος δεν είναι κ. Μητσοτάκης με την έννοια τη θεσμική. Έχουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φιλοδοξεί να κυβερνήσει σε κάποιους μήνες. Δεν είναι εκπρόσωπος ενός μεγάλου κόμματος. Για εμένα ο Πάνος Καμμένος κάνει τραγικό λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση” και πρόσθεσε:

“Όταν βγαίνει ο κ. Μητσοτάκης και λέει αυτά που λέει, απευθύνοντας μάλιστα και ένα υβρεολόγιο που κατά τη γνώμη μου ξεπερνά τα εσκεμμένα σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα που συζητάμε τώρα… Δεν έχει κατά τη γνώμη μου ούτε τα κότσια, ούτε την πλάτη να σηκώσει την ευθύνη ενός τέτοιου διχασμού… Η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν εδράζεται στον θυμό, είναι εν ψυχρώ παραποίηση της πραγματικότητας”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ