Μαργαρίτης: Παρών ή αποχή στη συμφωνία των Πρεσπών εξασφαλίζει την ενότητα της ΔΗΜΑΡ και τη συνοχή του ΚΙΝΑΛ

Τη διαφοροποίησή του από τη στάση που κρατάει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών εκφράζει με δήλωσή του ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

«Η επιλογή για Παρών ή Αποχή εξασφαλίζει της ενότητα της ΔΗΜΑΡ και τη συνοχή του Κινήματος Αλλαγής. Οφείλουμε παρά τις δυσκολίες, τα λάθη, τις όποιες διαφωνίες μας με το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουμε το εγχείρημα που ξεκίνησε το 2015 και πρέπει να προχωρήσει με αυτόνομη πορεία της Κεντροαριστεράς και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών», τονίζει σε δήλωσή του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης ανέφερε ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι σε θετική κατεύθυνση», τονίζοντας ωστόσο ότι «έχουμε όμως υποστηρίξει ότι πρέπει ταυτόχρονα να προκηρυχθούν εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπουμε ότι έχουμε σήμερα μια κυβερνητική πλειοψηφία με αμφίβολη προγραμματική κατεύθυνση. Επομένως η σχετική συζήτηση δεν βρίσκεται σε ουδέτερο χρόνο και δεν μπορούμε να μην συνυπολογίσουμε και αυτό το δεδομένο».

Το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «η συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε χωρίς συναινέσεις αλλά αντίθετα με απόλυτη εργαλειοποίηση με στόχο τα παιχνίδια εξουσίας και την κομματική αντιπαράθεση. Πρόκειται για αρνητική εξέλιξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ