Τι λέει ο Καμμένος στον Realfm 97,8 για τον Καρατζαφέρη, τον Μπαλτάκο και τις πιθανές συνεργασίες

“Θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολιτικά”, είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες και τις επαφές του με τον Τάκη Μπαλτάκο

“Με τον κ. Καρατζαφέρη δεν έχω μιλήσει. Με τον κ. Μπαλτάκο μιλάω, όπως μιλάω με πολλούς πρώην υπουργούς της ΝΔ, μιλάω με πατριωτικά κινήματα από όλους τους χώρους. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο, στο συνταγματικό τόξο, και στα δεδομένα που ξεκινήσαμε οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Καρατζαφέρης συνεργάστηκε με τα μνημόνια και αυτός γέννησε αυτά τα τέρατα της πολιτικής και με οδήγησαν εκτός της ΝΔ, δεν πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε κοινή πορεία. Άλλωστε, βλέπω ότι περιφέρει τον κ. Δημήτρη Καμμένο γύρω-γύρω. Έχω σταθερή πορεία και δεν θα την χαλάσω με εφήμερες συμμαχίες στις οποίες δεν πιστεύω. Θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολιτικά. Με την Ένωση Κεντρώων, επειδή έχει κρατήσει σταθερή θέση στην ονομασία των Σκοπίων, πιστεύω υπάρχουν περιθώρια να συζητήσουμε μαζί. Ναι στο κόμμα αυτό υπάρχουν άνθρωποι που μπορούμε να συζητήσουμε και με τον κ. Λεβέντη. Μιλάω και με τον κ. Αντώναρο, δεν θα το κρύψω αλλά έχει διαφορετική άποψη από την δική μου στο Σκοπιανό. Υπάρχουν άλλα στελέχη και πολιτικές κινήσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ