Λεβέντης: Αυτή η συμφωνία και να κυρωθεί, θα ακυρωθεί – ΒΙΝΤΕΟ

«Προτείνω στους Μακεδόνες υπομονή. Αυτή η συνθήκη και να κυρωθεί, θα ακυρωθεί. Ότι κυρώνεται δίχως τον λαό, δίχως την κοινωνία, ακυρώνεται. Ακυρώνεται στην πράξη. Κανείς δεν θα σεβαστεί κάτι που καταδικάζει ο ελληνικός λαός», είπε ο Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

«Θα μπορούσατε να εμποδίσετε τον συνεταίρο σας νωρίτερα κύριε Καμμένε, αν όντως το θέλατε. Έπρεπε να αφαιρέσετε την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση», ανέφερε απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος τόνισε ότι «δεν κάνατε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Ποιος πιέζει;»

«Είναι κακή η συμφωνία είπε ο Μητσοτάκης. Δηλαδή, αν αλλάξουμε την γλώσσα και την εθνικότητα είναι καλή συμφωνία; Αρα το όνομα το δίνετε κι εσείς στη ΝΔ. Όμως, τα συλλαλητήρια δεν έγιναν για την γλώσσα. Έγιναν για το όνομα», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Σε ό,τι αφορά τις απειλές κατά βουλευτών, ο Βασίλης Λεβέντης σημείωσε: «Το να απειλείται ένας βουλευτής είναι ανεπίτρεπτο. Ομως, εδώ επιχειρείται να περάσει ένα νομοσχέδιο αντίθετο με την μεγάλη πλειοψηφία. Τι μπορεί να κάνει η πλειοψηφία. Να δεχθεί το γραμμένο της μοίρας της χωρίς να αντιδράσει;»

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ