Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος δεν μπορεί να βάλει όρους στους έξι βουλευτές του και θέλει να βάλει στον Μητσοτάκη και στη ΝΔ;

“Στεναχωρεί κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να βλέπει ότι το μείζον εθνικό ζήτημα αυτής της χώρας, το Σκοπιανό, και μαζί 3.000 χρόνια ιστορίας Ελληνισμού να διακυβεύονται επειδή κάποιοι βουλευτές θέλουν να κρατήσουν για λίγο ακόμα μια καρέκλα υφυπουργού, υπουργού, μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι άλλο; Είναι λυπηρό. Δεν αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι την ευθύνη που έχουν απέναντι στην ιστορία, στον ελληνισμό και σε ένα εθνικό ζήτημα” δήλωσε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν υπάρχει κανείς από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο οποίος να μην έχει κάνει μια υπόσχεση, δέσμευση προεκλογικά για το Σκοπιανό” συμπλήρωσε.

“Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαΐου, θεωρώ ότι δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά μετά από μια μεγάλη ήττα στις Ευρωεκλογές. Αλλά για να μην γίνω προφήτης των εξελίξεων, ο κ. Τσίπρας θα κάνει εκλογές όποτε συμφέρει τον ίδιο. Το θέμα είναι ο ελληνικός λαός να καταλάβει ποια είναι τα δικά του συμφέροντα” σχολίασε σχετικά με τον χρόνο των εκλογών.

“Ο κ. Καμμένος δεν μπορεί να βάλει όρους σε έξι ανθρώπους, τους έξι βουλευτές του, και θέλει να βάλει όρους στον κ. Μητσοτάκη και στη ΝΔ, που αυτή τη στιγμή εκφράζει την πλειοψηφία; Νομίζω είναι αστείο. Έχει επιβάλει την άποψή του σε μόλις δύο βουλευτές του κόμματός του, η πλειοψηφία της Κ.Ο. έχει απορρίψει αυτά που λέει ο κ. Καμμένος και πάει με τον κ. Τσίπρα. Έχουν συγχωνευθεί μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σε ένα στημένο διαζύγιο που ωφελεί πολιτικά τους στόχους και του Καμμένου και του Τσίπρα τελικά. Άρα είναι μια κοροϊδία” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ