Παππάς στον Realfm 97,8: Ο κ. Μητσοτάκης έχει σφιχταγκαλιαστεί με τον πολιτικό φονέα του πατρός του – Έρχεται η ώρα του λογαριασμού

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση. Είναι άλλο να υπάρχει μια κυβερνητική πλειοψηφία με την παρουσία του Πάνου Καμμένου και άλλο μια κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς” ανέφερε.

“Κάτι έπρεπε να γράψουν ιδίως όσοι χρησιμοποιούσαν την παρουσία του Πάνου Καμμένου για να εξαπολύουν μύδρους κριτικής εναντίον μας ότι τάχα συνεργαζόμαστε με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο. Θέλω να σημειώσω και προσέξτε ποια είναι η ειρωνία, όλοι αυτοί που μας έκαναν κριτική ότι συνεργαζόμαστε με τον Π. Καμμένο, ο οποίος δεν δημιούργησε κυβερνητικό πρόβλημα για όλες τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχουμε δρομολογήσει, ψηφίσει και οικοδομήσει. Όταν αποφάσισε ο Καμμένος να δημιουργήσει κυβερνητικό πρόβλημα ταυτίστηκαν μαζί του. Η αντίφαση και η ειρωνία της ιστορίας είναι ότι μας κατηγορούσαν και στην ψηφοφορία των Πρεσπών που έρχεται θα ψηφίσουν το ίδιο πράγμα, με τον άνθρωπο για τον οποίον μας κατηγορούσαν εμάς ότι συνεργαζόμαστε” τόνισε.

Σχετικά με τη δήλωση του Προέδρου της ΝΔ ότι ‘οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ της εθνικής ταπείνωσης εξακολουθούν να υπάρχουν, απλώς συγχωνεύθηκαν’ απάντησε “τα ακούσαμε αυτά, νομίζω δεν αντέχουν στη δημόσια κριτική και στο δημόσιο διάλογο. Έχουμε αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, στην κυβερνητική πλειοψηφία σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις τους μένουν άνθρωποι, οι οποίοι διεγράφησαν από ότι φαίνεται από τους ΑΝΕΛ, φαντάζομαι θα έχουμε και ανάλογες εξελίξεις, κάτι θα έπρεπε να πει ο κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης χάνει και το τελευταίο του χαρτί, που ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης μας μέσω του Μακεδονικού, έχει πει ένα σωρό ψέματα, έχει σφιχταγκαλιαστεί με τον πολιτικό φονέα του πατρός του και ακολουθεί μια πολιτική που είναι σε απόλυτη αντίφαση με τις πάγιες ελληνικές εθνικές θέσεις. Έρχεται η ώρα του πολιτικού λογαριασμού και για τον κ. Μητσοτάκη και για όσους έχουν πει τερατώδη ψέματα στον ελληνικό λαό και ειδικά στο κομμάτι του ελληνικού λαού που έχει αυξημένες ευαισθησίες, του οποίου δεν του επέτρεψαν να ενημερωθεί μέσω μιας προπαγάνδας, η οποία ήταν σκοτεινή, για το ποιες ήταν οι εθνικές θέσεις, τι έχει υποστηρίξει η Ελλάδα διεθνώς κατά το παρελθόν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών”.

“Η κυβέρνηση θα πάρει πλειοψηφία στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία στα θετικά μέτρα που βρίσκονται μπροστά μας και θα νομοθετηθούν το επόμενο διάστημα. Θα έχουμε πάλι κλίμα πολιτικής σταθερότητας, που θα αποτυπώνεται και θα θεμελιώνεται σε αυτές τις ψηφοφορίες και θα εξαντλήσουμε την τετραετία” πρόσθεσε.

“Έχει γίνει καθαρό πλέον στον κόσμο ότι εδώ υπάρχουν δύο ριζικά διαφορετικά προγράμματα. Διαφωνώ βαθιά με όσους λένε στο χώρο του κέντρου ότι έχει ασάφειες το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη. Καμία ασάφεια δεν έχει. Έχει ασφαλιστικό Πινοσέτ, απολύσεις στο Δημόσιο, ζούγκλα στην αγορά εργασίας” δήλωσε ο κ. Παππάς.

“Είναι όλεθρος, είναι κοινωνικός όλεθρος είναι προφανές” συμπλήρωσε.

“Το κρίσιμο είναι ποιος θα είναι το πρώτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει από τότε που ήταν ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς ότι υπηρετεί με συνέπεια την λογική των συμμαχιών, των ανοιγμάτων και των συσπειρώσεων πάνω στα πραγματικά ιστορικά προβλήματα και διλήμματα της εποχής. Αυτό κάνει και τώρα” σχολίασε.

“Διεκδικούμε και θα πετύχουμε μια νέα τετραετία” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ