Ηχηρές απουσίες από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Με ηχηρές απουσίες συνεδριάζουν σε λίγη ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κρίσιμη συνεδρίαση θα απουσιάζει η υπουργός Τουρισμός Έλενα Κουντουρά η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ απών θα είναι και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα peloponnisosnews.gr μια μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητό του τον ανάγκασε να παραμείνει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η ιστοσελίδα onlarissa.gr επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Λαρισαίου υφυπουργού, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω, σημειώνοντας ωστόσο πως “επ’ ουδενί σχετίζεται με τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο κ. Κόκκαλης έχει ξεκαθαρίσει από καιρό πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών”.

Υπενθυμίζεται πως από τη συνεδρίαση θα απουσιάζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως προανήγγειλε η ίδια με ανακοίνωσή της το βράδυ της Τρίτης.

«Στην αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα συμμετάσχω γιατί δεν είχα ενημερωθεί έγκαιρα, όταν προσκλήθηκα τηλεφωνικά δεν μου γνωστοποιήθηκε η ατζέντα και συνεπώς δεν θα έχω την δυνατότητα να συνεισφέρω θετικά, εκτιμώ ότι δεν έχουν προκύψει νέα δεδομένα που να επιτρέπουν την λήψη αποφάσεων και επίσης, θα βρίσκομαι στην επαρχία, σε προγραμματισμένη από καιρό υπηρεσιακή επίσκεψη, στο πλαίσιο προώθησης του νέου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την Ισότητα των Φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή», ανέφερε σε δήλωσή της η υφυπουργός Εσωτερικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ