Απάντηση Καμμένου σε Τσαβούσογλου: Δεν σας φοβάται κανείς πια

Απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έδωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου στην τουρκική Ακαδημία Χωροφυλακής, ο οποίος σε ομιλία του είπε: «Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Άμυνας. Λέτε “είναι το κακομαθημένο παιδί μας”. Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί, διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας, το υπενθυμίζουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση».

Ο Πάνος Καμμένος στην ανάρτηση του χαρακτηρίζει «απειλητικές» τις δηλώσεις Τσαβούσογλου και «ευχαριστεί» τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας για αυτές, καθώς όπως τονίζει, «είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου».

«Δεν σας φοβάται κανείς πια», τονίζει ο υπουργός Άμυνας.

Η ανάρτηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου αναλυτικά:

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ