Το μήνυμα του Καμμένου για τα Χριστούγεννα

“Με την ευκαιρία της Εορτής της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες, Σμηνίτες, Πολιτικό προσωπικό και Εθνοφύλακες” αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων.

“Είχα την χαρά, κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου σε Στρατιωτικούς Σχηματισμούς και σε φυλάκια της Παραμεθορίου και των ακριτικών νησιών του Αιγαίου, να διαπιστώσω για ακόμη μία φορά, το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και την προσήλωση στην εκτέλεση του καθήκοντος που διακατέχει το προσωπικό, όπου και αν υπηρετεί, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για όλους εσάς και για κάθε έναν ξεχωριστά, που υπηρετείτε την Πατρίδα, σε κάθε Μονάδα του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας, εμπνέοντας ταυτόχρονα στον Ελληνικό λαό την ενότητα και την ομοψυχία, με την αδιάκοπη και ακούραστη συνεισφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, όπου και αν σας ζητηθεί.

Εύχομαι ολόψυχα, το άστρο της Βηθλεέμ με το ελπιδοφόρο μήνυμα ειρήνης και ομόνοιας να φωτίζει της ζωές όλων μας και να φέρει σε εσάς και τις οικογένειες σας ευτυχία και ευημερία. Καλά Χριστούγεννα” σημειώνει ο κ. Καμμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ