Λεβέντης για δηλώσεις Αποστολάκη: Ο Καμμένος τον έβαλε να τα πει και του έκανε το χατίρι

«Ο Καμμένος είναι σε κακή κατάσταση λόγω της πτώσης του κόμματός του και έβαλε τον Αποστολάκη να τα πει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, συμπληρώνοντας πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ του έκανε το χατίρι.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής, σημειώνοντας παράλληλα πως είναι αυτονόητα τα περί ισοπέδωσης της βραχονησίδας αν οι Τούρκοι προχωρήσουν σε κάποια παραβίαση. «Εννοείται πως αν οι Τούρκοι παραβιάσουν θα απαντήσουμε με τέτοιο τρόπο», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον κ. Καμμένο να πάρεις αποφάσεις, λέγοντας πως όσο κάθεται με τον Τσίπρα είναι συνένοχός του. «Αυτή η πολιτική είναι γελοία πρέπει να ξεκαθαρίσει», ανέφερε. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με τον Πάνο Καμμένο είναι αδύνατη καθώς ανήκουν σε διαφορετικά ιδεολογικά στρατόπεδα.

«Εμείς είμαστε ένα κεντρώο προοδευτικό κόμμα κ εκείνος είναι δεξιούρα καραμανλικός παλιός αν πρότεινε συνεργασία μας θα το έκανε πάνω στα αδιέξοδά του», επεσήμανε ο κ. Λεβέντης βάζοντας τέλος στα σενάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ