Βλάχος στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας έχει εξουθενώσει τους πάντες

Ο Γιώργος Βλάχος, βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στη συζήτηση του προϋπολογισμού το βράδυ στη Βουλή, τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, ότι “ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τεκμηριωμένα, με στοιχεία ότι η πορεία της οικονομίας, οδηγεί σε ένα αδιέξοδο. Δεν υπάρχει προοπτική. Ο κ. Τσίπρας είπε, τι ήταν, το 2010, 2015… Εμάς μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα”.

“Αν η χώρα δεν βγει στις αγορές, που ως ΝΔ ευχόμαστε να βγει, δεν μπαίνει σε κανονικότητα. Αυτό ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση το περνάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το τρίτο πρόγραμμα εξ ανάγκης κι εμείς το ψηφίσαμε. Κι εμείς ψηφίσαμε τα μέτρα. Το πρόγραμμα τελείωσε. Πήγαμε στην επόμενη ημέρα. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα. Έρχεται ο κ. Τσίπρας και μιλά για τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό. Τυπικά έχει δίκιο, ουσιαστικά έχει άδικο. Γιατί δεν βλέπω ποιοι είναι οι στόχοι που έχει βάλει” τόνισε ο κ. Βλάχος.

“Κάθεσαι και ασχολείσαι μόνο πώς θα αποκαταστήσεις και θα κάνεις κοινωνική πολιτική. Πώς; Ο κ. Τσίπρας λέει εγώ είμαι με τους 9 όχι με τον ένα. Δεν κατάλαβε ότι αυτός ο ένας, ο όποιος ένας, δεν αντέχει άλλο να πληρώνει. Ότι έχει εξουθενώσει τους πάντες. Ότι σήμερα τα χρέη συνεχώς αυξάνουν… όλα αυτά έπρεπε να ενεργοποιήσουν την κυβέρνηση προς άλλη πλευρά. Έπρεπε να υπάρχει σχέδιο ολοκληρωμένο, με αρχή μέση τέλος” υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά με τη συνεννόηση ανάμεσα στα μεγάλα κόμματα, τόνισε: “Τους τόνους και το πλαίσιο της όποιας συνεννόησης το βάζει η κυβέρνηση. Με τους υψηλούς τόνους δεν κερδίζει κανείς. Ο κ. Τσίπρας, όποιος τον συμβούλευσε ότι κερδίζει, κάνει λάθος ο ίδιος χάνει σίγουρα, αλλά χάνουν και τα άλλα κόμματα, γιατί ο κόσμος γυρίζει την πλάτη του σε όλους, δεν μπορεί να παρακολουθήσει, έχει άλλες προτεταιότητες.”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ