Άρση του εμπάργκο προς ΣΚΑΪ και ΕΡΤ ζητά ο Νίκος Φίλης – ΒΙΝΤΕΟ

“Προσθέτω και τη δική μου φωνή στην ομόθυμη καταδίκη και αποδοκιμασία για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2019.

“Θέλω ως δημοσιογράφος να εξάρω τη σημερινή αντίδραση των συναδέλφων της Καθημερινής με την εμβληματική φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και το μήνυμά τους ‘στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας’ και να ζητήσω τόσο από τη δική μου παράταξη όσο και από τη ΝΔ να ακούσουμε την προτροπή του Παντελή Μπουκάλα στο σημερινό εξαιρετικό χρονογράφημα του” σημείωσε ο κ. Φίλης και πρόσθεσε:

“Γράφει ο συνάδελφος Παντελής Μπουκάλας απαντώντας στους κατά φαντασίαν Νετσάγιεφ, αυτό που θα έπρεπε να κάνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση είναι να άρουν το εμπάργκο προς τον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ, σήμερα κιόλας για να δείξουν έμπρακτα ότι σέβονται όσα κηρύσσουν περί της ελευθερίας του Τύπου. Αυτό λέει ο Παντελής Μπουκάλας και είναι βεβαίως στη δική μας αρμοδιότητα των πολιτικών κομμάτων που έχουν επιβάλει τα εμπάργκο να ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ