Έντονη αντιπαράθεση Γεροβασίλη – Δένδια στη Βουλή για το χτύπημα στον ΣKAΪ

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Εστία αντιπαράθεσης μεταξύ της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη και του πρώην Υπουργού και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ Νίκου Δένδια αποτέλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ και στην Καθημερινή.

Στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή η κα Γεροβασίλη εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης αφήνοντας ωστόσο σαφείς υπαινιγμούς για όσους προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτήν, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σε υψηλούς τόνους Νίκος Δένδιας απάντησε στην Ολγα Γεροβασίλη, ο επιρρίπτοντας ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. «Συνιστά αποτυχία του κράτους το γεγονός ότι δεν απετράπη η επίθεση» είπε.

«Η Δημοκρατία είναι θωρακισμένη, δεν απειλείται από κανέναν και από τίποτε. Η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Στα ευνομούμενα κράτη και στη Δημοκρατία οι εκρηκτικοί μηχανισμοί δεν έχουν χώρο. Καταδικάζουμε αταλάντευτα τη συγκεκριμένη επίθεση και την τρομοκρατία. Το κάνουμε καθαρά και το εννοούμε. Γιατί η Αριστερά τους αγώνες της τους έδωσε πάντα στο φως, κόντρα στον αποπροσανατολισμό και την αποσταθεροποίηση, κόντρα στον φόβο που επιδιώκουν κάποιοι», σημείωσε από την πλευρά της η κα Γεροβασίλη.

Ο κ. Δένδιας επανήλθε διερωτώμενος: «Ο ΣΚΑΪ ήταν ένας στόχος που δεν μπορούσε να προβλεφθεί; Γιατί επετράπη να συμβεί; Η αστυνομία δεν υπάρχει για να συμμετέχει στις παρελάσεις αλλά για να προστατεύει την ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών» κατέληξε.Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ