Η απάντηση της Νοτοπούλου στον Μπουτάρη

Στο χθεσινό tweet του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με το οποίο εξέφραζε τη λύπη του για τα κομματικά χρίσματα στις δημοτικές εκλογές, απάντησε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κυρία Νοτοπούλου, που πήρε το χρίσμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έριξε με ανάρτησή της στο Facebook «καρφιά» στον κ. Μπουτάρη, τονίζοντας ότι και ο ίδιος είχε στις εκλογές τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα. «Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά;», αναρωτήθηκε.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στο Facebook

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου.

Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης.

Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ