Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Σιγά το πόρισμα – Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο και πολιτικό θράσος

“Σιγά το πόρισμα. Η Novartis και η υγεία ήταν τα μεγάλα σκάνδαλα της ανθρωπότητας και θα έβαζαν φυλακή υπουργούς και πρωθυπουργούς. Θα πρέπει να ντρέπονται και από ότι κατάλαβα και από τις προθέσεις του κ. Γεωργιάδη θα πρέπει να απολογηθούν και στο δικαστήριο”, είπε μεταξύ άλλων η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, αναφερόμενη στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

“Κατέληξαν στο ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ηθικής αυτουργίας για πιθανά πλημμελήματα εκτός της θητείας του υπουργού. Δεν βρήκαν τίποτα στη θητεία και κάτι λένε τώρα για εκτός θητείας, για πράγματα τα οποία έχουν ήδη κριθεί στη Δικαιοσύνη. Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο και μεγάλο πολιτικό θράσος από πλευράς τους. Είναι επιχείρηση λάσπης, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα προβλήματα. Ίσως στην εικονική πραγματικότητα που ζει ο Πρωθυπουργός να βλέπει και άλλα πράγματα, δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς αλλιώς” σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

“Στραγγάλισαν την πραγματική οικονομία με τη φορολογία, αφάνισαν τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων δεν εκτελείται ούτως ώστε να πάρει μπρος η οικονομία. Έχουν στραγγίξει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους. Τι δεν έχουν κάνει; Πήραν 10 δισ. μέτρα και μας επιστρέφουν το ένα. Όταν ο κ. Σαμαράς μοίραζε το πλεόνασμα, έλεγαν ότι είναι από το αίμα του ελληνικού λαού και ότι είναι ψίχουλα”.

“Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να σώσει την παρτίδα και να μην συντριβεί στις εκλογές. Οπότε τάζει, διχάζει και μοιράζει, αυτό κάνει ο κ. Τσίπρας. Αλλά δεν πρόκειται να πιάσει το κόλπο, ο ελληνικός λαός τον κατάλαβε” ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ