Πολύδωρας για C4I: Είναι ένας χυδαίος αντιπερισπασμός

Απάντηση μέσω της ”Εφημερίδας των Συντακτών”, δίνει ο πρώην υπουργός στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης την διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

«Είναι ένας χυδαίος αντιπερισπασμός από πλευράς ΚΙΝΑΛ διότι εγώ υπέγραψα μία ευεργετική, ωφέλιμη για το δημόσιο σύμβαση, τροποποιητική, με τις υπηρεσίες να λειτουργούν άψογα κατά τον έλεγχο των συστημάτων και με σκοπό να πετύχω- και πέτυχα- μία έκπτωση 13,5- 15 εκατομμύρια ευρώ και μία ανανέωση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων», αναφέρει ο κ. Πολύδωρας στη δήλωσή του.

«Το μέγα όφελος ήταν να εξουδετερώσω την προσφυγή που είχε κάνει η SAIC στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο των Παρισίων και με την τροποποίησή που έκανα της συμβάσεως και με τη συμφωνία αυτή απέσυρε την προσφυγή της η αντισυμβαλλόμενη εταιρεία. Αισθάνομαι ότι έχω θέσει την υπογραφή μου ευόρκως και κανένας δεν μπορεί να ρίξει λάσπη επάνω μου περιλαμβανομένης και της ΝΔ, η οποία με μία παράξενη διάκριση εξαίρεσε τον ΠτΔ και καλώς και άφησε κατά αντιδιαστολήν εμένα και τον Μαρκογιαννάκη στο έλεος των Θείων; Δεκτό και αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ