Παυλόπουλος: Ο αγώνας για την Ορθοδοξία μεγάλος και θα δικαιωθεί

«Θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που κάνετε, ο Θεός μαζί σας. Να θυμάστε ο αγώνας για την Ορθοδοξία και μεγάλος και θα δικαιωθεί. Η Ελλάδα, η Ελληνική Πολιτεία και η Εκκλησία της Ελλάδος στέκονται στο πλευρό σας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Συρορθόδοξο πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Αφρικής κ. Ιγνάτιο-Εφραίμ Β΄, παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσέφερε ως ενθύμιο στον πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Αφρικής το εθνόσημο της Προεδρίας, ενώ από την πλευρά του εκείνος του προσέφερε ένα βιβλίο για τους αγώνες διατήρησης της Ορθοδοξίας, η οποία, όπως σημείωσε, υφίσταται τόσες επιθέσεις όλους αυτούς τους αιώνες.

«Όλοι αυτοί οι αγώνες όμως, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο δυνατή πρέπει να είναι η μαρτυρία μας, πόσο ο Κύριος είναι κοντά μας και πόση αξία έχει ο αγώνας μας για την διατήρηση της Χριστιανοσύνης» κατέληξε ο κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β΄.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ