Άγρια κόντρα Πολάκη – Κωνσταντοπούλου

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις δηλώσεις της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ δήλωσε κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Αποκάλεσε τον κ Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη.

«Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη που χαρακτήρισε την κ. Κωνσταντοπούλου «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» . «Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου…. σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνέχισε…», έγραψε στο Facebook.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στον Παύλο Πολάκη εξαπολύοντας νέα επίθεση μέσω Twitter: «Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ