Μαρκογιαννάκης: Δεν έχω κλείσει πολιτικά

«Εγώ πολιτικά δεν έχω κλείσει» δήλωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89,6 . Κατηγόρησε για αχαριστία την Ντόρα Μπακογιάννη, εκτίμησε πως το «κόψιμό» του από το ψηφοδέλτιο εξυπηρετεί την «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά» .

«Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά διχάζεται βαθιά και είμαι ο μόνος που μπορώ να λειτουργήσω ως συνδετικός κρίκος με την κοινωνία» τόνισε ο πρώην υπουργός που υπενθύμισε πως δεν είναι «πορφυρογέννητος» πως δεν κληρονόμησε φίλους από τον πατέρα του και πως… η γυναίκα του, δεν έχει offshore.

«Τι επιδιώκεται με αυτό το σκηνικό; Να διοχετευτούν όλοι οι σταυροί στην Ντόρα Μπακογιάννη για έχουμε στις μεθεπόμενες εκλογές, υποψήφιο τρίτης γενιάς» τόνισε ο πρώην υπουργός και κάλεσε την οικογένεια “«να αφήσουν το της ανανέωσης και να μιλήσουν να εξηγήσουν. Οι κοινωνίες κάνουν την ανανέωση. Η ανανέωση από εργαλείο πολιτικής ανάπτυξης έχει γίνει όργανο καρατόμησης των μη αρεστών».

Συνέδεσε δε ευθέως την απόφαση της Μπακογιάννη να κατέβει στα Χανιά με το κόψιμό του, σχολιάζοντας ότι αποσκοπεί στην «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά». «Η συμπεριφορά της Μπακογιάννη είναι ο ορισμός της αχαριστίας» ανέφερε.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ