Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα αντιμετωπιστεί όταν πρέπει – Τον πρώτο λόγο έχει ο κ. Καμμένος

«Υπάρχει θάρρος στην δημόσια έκφραση της άποψης του κ. Παπαχριστόπουλου και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων, δεν είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται άμεσα, ακόμη δεν έχει έρθει η συμφωνία στη Βουλή, για να μιλάμε για ψηφοφορία» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Θόδωρος Τοσουνίδης.

Μιλώντας στον Focus Fm, είπε πως «το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα αντιμετωπιστεί όταν πρέπει και βεβαίως τον πρώτο λόγο έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει διαφορετική άποψη στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, βρίσκεται μέσα στο όριο του κινήματός μας, προσφέρει όμως εξαιρετικό κοινοβουλευτικό έργο και κάνει μία μεγάλη προσπάθεια σε πολλά άλλα ζητήματα, θα δώσουμε τη δυνατότητα στον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, να κινηθεί».

Ο κ. Τοσουνίδης απαντώντας στο ερώτημα για το εάν ο κ. Καμμένος, εννοούσε, όταν είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «θα τον πιάσει λάστιχο στον δρόμο», ότι θα τον βάλουν φυλακή είπε πως «ο μεταφορικός λόγος που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος έχει να κάνει κατ’ αρχήν με την απόδοση ευθυνών. Οι ευθύνες μπορεί να μην είναι σε ποινικό επίπεδο, μπορεί να είναι πολιτικές. Από τη στιγμή που η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, θα δούμε να πρόκειται για ποινικές ή για πολιτικές ευθύνες.»

Σχολιάζοντας την αναφορά Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές” ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ σημείωσε πως «πολλές φορές από πολιτικά πρόσωπα έχουν ακουστεί παρόμοιες εκφράσεις. Ο κ. Γεωργιάδης, ως θιγόμενος, όπως ορίζει τον εαυτό του και υπό πολιτική δίωξη, πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν, έχει απειλήσει ακόμη και δικαστικούς, ότι θα τους οδηγήσει στη φυλακή και ότι θα έχει τον τελευταίο λόγο» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «συμφωνώ, ότι δεν θα πρέπει να διατυπώνονται με τέτοιο τρόπο οι απόψεις, πρέπει να αφήνεται η Δικαιοσύνη απερίσπαστη και ο πολιτικός λόγος να στηρίζεται σε επιχειρήματα. Ας μην δίνουμε όμως υπερβολική έκταση και τόνους, σε μία πρόταση, που ειπώθηκε μέσα στα πολιτικά όργανα κάποιου κόμματος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ