Μητσοτάκης από το Α.Τ Ομόνοιας: Τι περιμένουν κάποιοι, να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν; – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράστασή μου στις γυναίκες και στους άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι στοχοποιούνται πλέον καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή αστυνομία» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

«Δεσμεύομαι για άλλη μια φορά ότι αυτά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών και των γυναικών της ΕΛΑΣ αλλά ταυτόχρονα εγκαθιδρύουν και ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη ημέρα που ο Ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί τις τύχες της χώρας». πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας πως «έπρεπε να μαθευτεί η επίσκεψη μου εδώ στο Α.Τ, που έχει στοχοποιηθεί επανειλημμένως για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτική και η επιχειρησιακή ηγεσία της Αστυνομίας και να έρθουν εδώ για να δουν την κατάσταση που επικρατεί. Αναρωτιέμαι τι περιμένουν κάποιοι, να καούν κάποιοι αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν και μιας και η κ. υπουργός είναι εδώ, είναι καλό να πεταχτεί μια βόλτα λίγο πιο κάτω στο Πολυτεχνείο, για να δει και τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα φαινόμενα τα οποία ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα οποία υπομονεύουν με βάναυσο τρόπο και την ίδια και το χαρακτήρα του δημοσίου πανεπιστημίου».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ