Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε ως άκρως προβληματική.

«Όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας. Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει, η ΝΔ διεκδικεί μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών για να μπορέσουμε επιτέλους να φύγουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη και να εξασφαλίσουμε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ