Παπαδόπουλος: Να φύγει ο Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Τι απαντά για τα “ρουσφέτια”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα τον κατηγόρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Παπαδόπουλο “φουκαρά” και τον κατηγόρησε ότι του είχε ζητήσει ρουσφέτια.

“Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι” είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

“Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας… Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να φύγει από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.Όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, δεν είναι δυνατόν ο ΥΠΕΘΑ να διαφωνεί με τον Υπουργό Εξωτερικών και να παραμένει στην Κυβέρνηση. Όπως επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, έβαλε τη δική του ατζέντα η οποία είναι σε άλλη γραμμή από αυτήν της Κυβέρνησης.Μάλιστα έθεσε και ένα ερώτημα στον κ. Καμμένο, αν έθεσε στον Τραμπ το ζήτημα γιατί οι ΗΠΑ αποκαλούν τη FYROM με την ονομασία «Μακεδονία», κάτι που πράττουν και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες.Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι μετά την 21η Αυγούστου και την έξοδο από τα μνημόνια, η χώρα μπήκε σε μια νέα εποχή και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται μια πολιτική νέων συμμαχιών. Οι νέες συμμαχίες όπως τις χαρακτήρισε θα πρέπει να είναι «καθαρές» και με δυνάμεις με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ συγγενεύει…. ιδεολογικά.Επανερχόμενος στο θέμα του κ. Καμμένου, υποστήριξε ότι στην επίσκεψη του στις ΗΠΑ, έβγαλε έναν «Φιλοαταλαντισμό», ο οποίος δεν «δένει» με την αριστερή ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό διευκρίνισε ότι ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αλλάξει πεδίο κυβερνητικής ευθύνης, χωρίς όμως να το προσδιορίσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ