Κουμουτσάκος: Είναι μία κυβέρνηση θίασος – ΒΙΝΤΕΟ

“Η επόμενη εκλογική μάχη θα είναι σκληρή και θα γίνει με όρους που δεν έχουμε ξαναδεί στο μεταπολιτευτικό σκηνικό. Γιατί αυτή είναι η στρατηγική επιλογή αυτής της κυβέρνησης”, είπε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Εμείς θέλουμε εκλογές για να μην έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών και η πιθανή της κύρωση δημιουργήσει τετελεσμένα, τα οποία δεν θα μπορέσει καμία κυβέρνηση εύκολα να τα αλλάξει, ώστε η χώρα να μην βρίσκεται σε μία περίοδο μιας επιζήμιας συμφωνίας για τα συμφέροντα της” δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε:

“Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία κυνική συμφωνία κορυφής, μεταξύ των δύο βασικών παικτών να πορευτούν έτσι παρά το γεγονός ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο ως καρικατούρα του Όρμπαν και του Σαλβίνι… Η κυβέρνηση αυτή στηρίζεται σε μία κυνική ομερτά κορυφής”.

“Η εικόνα Καμμένου στις ΗΠΑ να παρουσιάζει εναλλακτική πρόταση εξωτερικής πολιτικής για τα Βαλκάνια, τελείως διαφορετική από την πολιτική στην οποία συνηγορεί ο κ. Κοτζιάς, ήταν εικόνα ενός δεύτερου υπουργού Εξωτερικών. Στον πλανήτη Γη είναι η μόνη χώρα η Ελλάδα με δύο υπουργούς Εξωτερικών. Αυτά που πρότεινε ο κ. Καμμένος είναι απίθανα πράγματα… Αυτά είναι καρικατούρα, αυτή είναι μία κυβέρνηση θίασος… Εμείς ζητάμε μία πλήρη ενημέρωση για όλες τις διαστάσεις της διεθνούς πολιτικής της χώρας σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για τα εθνικά συμφέροντα περίοδο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ