“Φίλια” πυρά – Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν στο “στόχαστρο” τον Πάνο Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

«Η εξωτερική πολιτική μας είναι σταθερή, δεν είναι άλλη στο Βορρά και άλλη στο Νότο» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με αποδέκτη τον Πάνο Καμμένο. Παράλληλα ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε κατά του Γιάννη Στουρνάρα αλλά και κατά της ΝΔ, ενώ διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητείας.

Ωστόσο στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει “αναβρασμός” για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, κάτι το οποίο αναδείχθηκε και κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στα οποία ο Νίκος Φίλης, ο Σάκης Παπαδόπουλος, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Πάνος Ρήγας επιτέθηκαν με το “γάντι” στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Φίλης είπε πως «δυστυχώς βλέπω ότι ο Καμμένος θεωρεί ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί όμως. Είναι καρικατούρα». Από την πλευρά του ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος είπε πως «με τον Καμμένο δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο. Όταν κατηγορούμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μην βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του συνεταίρου». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τασία Χριστοδουλοπούλου. «Η κρίση του κ. Καμμένου δεν μπορεί να γίνει και κρίση της κυβέρνησης» τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής. Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας κράτησε και αυτός αποστάσεις από τον κ. Καμμένο λέγοντας πως «δεν είναι παραγωγικό να μιλάμε για εναλλακτικό σχέδιο».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ