Παπαδημούλης: Εκτιμώ ότι στον προϋπολογισμό δεν θα περιλαμβάνεται η περικοπή των συντάξεων

Στην εκτίμηση ότι δεν υλοποιηθεί το μέτρο της περικοπής των συντάξεων προχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα. Ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε το μέτρο αχρείαστο και αντιαναπτυξιακό και σημείωσε πως φαίνεται να έχουν πεισθεί οι εταίροι και το ΔΝΤ για τη μη εφαρμογή του.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε άδικο το tweet του υπουργού Άμυνας για τον πρόεδρο τη Βουλής, υπογραμμίζοντας πως ο Νίκος Βούτσης αναζητά πάντα τρόπους συνεννόησης.

Επανέλαβε πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ό,τι καλύτερο για τη χώρα μας καθώς οδηγεί σε σταθερότητα, ειρήνη και συνανάπτυξη την ευρύτερη περιοχή και είπε πως μεγάλος κερδισμένος θα είναι η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη, που ήταν ιστορικά το κέντρο ανάπτυξης των Βαλκανίων.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου υπογράμμισε πως η χώρα χρειάζεται σταθερότητα – και την ευθύνη για αυτό έχει καταρχήν η κυβέρνηση. Χαρακτήρισε δε, ενδιαφέρουσα την πρόταση του βουλευτού του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη, για μίνι προγραμματική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ποταμιού, μέχρι τις εκλογές, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία επίλυσης του Μακεδονικού.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ