Αθανασίου στον Realfm 97,8: Αντιδεοντολογικό αυτό που έκανε ο Καμμένος αφού δεν το είχε θέσει στο υπουργικό

“Δεν μπορώ να κατανοήσω τις θέσεις του για τις βάσεις και το θέμα των αξόνων στα Βαλκάνια. Δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητές θα πρέπει να τις εξηγήσει ο κ. Καμμένος” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφορικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

“Αυτό που έγινε δεοντολογικά ελέγχεται. Το επεσήμανε εξάλλου και ο κ. Κατρούγκαλος, ο κ. Καμμένος έκανε μια πρόταση την οποία δεν είχε θέσει στο υπουργικό συμβούλιο. Και αυτό είναι αντιδεοντολογικό. Από την άλλη θα προσπαθήσουν και το κατανοώ αυτό, η αντιπολίτευση κυρίως, αυτό το γεγονός να το κάνουν μεγάλο. Δεν είναι μεγάλο, δεν είναι ευχάριστο αλλά δεν είναι και μεγάλο. Δεν είναι δεοντολογικά σωστό να κάνεις μια πρόταση χωρίς να την έχεις παρουσιάσει, αλλά δεν είναι μεγάλο γεγονός ούτε ασυνήθιστο” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η εξωτερική πολιτική αποφασίζεται από τον Πρωθυπουργό και από τον υπουργό των Εξωτερικών. Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών” τόνισε.

“Η δήλωση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη εκτός απροόπτου ισχύει και σήμερα. Νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να εξαντλήσει τη θητεία της” ανέφερε.

“Τίποτε δεν είναι χαμένο εκ των προτέρων. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με τις δημοσκοπήσεις, πέφτουν στη Βουλή” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ