Επίθεση της ΝΔ στην Νοτοπούλου: Διέπραξε απάτη – “Τρύπωσε” στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Επίθεση στη νέα υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της για την πρόσληψή της στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατηγόρησε την κ. Νοτοποπούλου ότι εκμεταλλεύθηκε τις ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να βρει δουλειά σε γραφείο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρωμανού:

Off camera

«Η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου.

Και για να προλάβουμε οποιαδήποτε παρερμηνεία:

On camera

Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης»”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ