Πατουλίδου για Νοτοπούλου: Το να σε χαρακτηρίζουν “μεταχειρισμένη σερβιέτα” ήταν αυτό που μου γύρισε το μυαλό

«Το να σε χαρακτηρίζουν “μεταχειρισμένη σερβιέτα” ήταν αυτό που μου γύρισε το μυαλό. Προφανώς και υπάρχουν 50 παιδιά με διδακτορικά, μπορεί να έχουν άλλη διάθεση να ασχοληθούν σε άλλους χώρους» ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου μιλώντας στον Realfm Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή της Μαρίας Σαμολαδά.

«Έκανα την ανάρτηση με ένα συγκεκριμένο σκοπό και σκεπτικό. Πήγα στο γραφείο του Πρωθυπουργού, δεν την ήξερα. Με το καλημέρα μου έκανε μια επίθεση του στυλ “γιατί έχετε καθυστερήσει”, εννοείται ότι αρπαχτήκαμε. Ωστόσο μετά μπορέσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε λύσεις. Η ίδια η κ. Νοτοπούλου έδωσε μια υπόσταση η ίδια με τη διάθεση που είχε να δουλέψει στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Δεν ξέρω εάν το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πρέπει να υπάρχει ή όχι».

«Έρχεσαι τώρα επειδή είναι 30 χρονών, επειδή έχει ότι έχει ή δεν έχει να πεις ξαφνικά “τα παιδιά έχουν φύγει στο εξωτερικό”. Καθίστε ρε παιδιά, δώστε της λίγο χώρο. Δεν την υπερασπίζομαι ως πολιτικό αλλά ως έναν άνθρωπο σε αυτή την πόλη που τρώει τα παιδιά της, γιατί το bullying το έχω δεχτεί και θα το δέχομαι αιωνίως, γιατί κάθε φορά με το να φέρνεις νέες δράσεις και ιδέες και δεν δέχομαι να λες ότι “πρέπει να φύγει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη για να πετύχει στην Αθήνα”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ