Χρυσοβελώνη στον Realfm 97.8: Στην πολιτική πρέπει να έχεις υπομονή κι επιμονή

Για την υπουργοποίησή της μετά την αρχική αποχώρησή της από την κυβέρνηση κι όσα επακολούθησαν με τις φήμες αποχώρησής της ακόμη και από τους ΑΝΕΛ να είναι έντονες, μίλησε η νέα υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη,

Όπως σημείωσε η κυρία Χρυσοβελώνη, “εγώ δεν άφησα ποτέ υπονοούμενα. Ποτέ δεν θέλησα να φύγω και δεν θα φύγω από τους ΑΝΕΛ… Αυτά ανήκουν στο παρελθόν” και πρόσθεσε: “Αρκέστηκα σ’ αυτό που είχε πει ο κ. Καμμένος ότι έκανε αλλαγές για να τηρήσει τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες. Αποδεικνύεται ότι στην πολιτική πρέπει να έχεις υπομονή κι επιμονή, η πολιτική είναι δρόμος αντοχής”.

Όσο για το αν περίμενε την υπουργοποίησή της τόνισε: “Δεν είχα κάτι εκ των προτέρων. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι και δεν έγινα πιεστική προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ γιατί θεωρούσα ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήξερε και μπορούσε να εκτιμήσει όπως αποδείχθηκε”.

Για την Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε ότι “η συμμετοχή της σε κυβερνητικό σχήμα θα προσδώσει θετικά πράγματα” ενώ για τις δηλώσεις της κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στο παρελθόν επεσήμανε “αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας και συμπόρευσης και η κυρία Παπακώστα έχει αντιληφθεί αυτό που δεν έχει αντιληφθεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Ότι είναι η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κινηθούμε προς το εθνικό συμφέρον”.

Ακούστε τι είπε στον Realfm 97,8 η Μαρίνα Χρυσοβελώνη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ