Επίσκεψη Κοντονή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μία ημέρα μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί στην περιοχή του Λαγανά. 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης βρίσκεται στη Ζάκυνθο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές τελετές προς τιμή του Πολιούχου Αγίου Διονυσίου. Μετά την επίσημη κάθοδο του Μητροπολίτη Ζακύνθου και την Περιφορά του Αγίου Διονυσίου στο ναό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας του νησιού.

Τον υπουργό υποδέχθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού ο Αστυνομικός Διευθυντής Τριαντάφυλλος Πανούργιος. Ο κ. Κοντονής ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποστελέχωσης που καταγράφονται καθώς και μια σειρά άλλα σοβαρά ζητήματα, τα οποία ζήτησε να προωθηθούν αρμοδίως.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Ζακύνθου, την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, την αποτελεσματικότητα τους, το έχουν καταλάβει οι πάντες».

Ακολούθως, ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στη Ζάκυνθο, λέγοντας ότι «ιδίως φέτος το καλοκαίρι, υπήρχε ενίσχυση με άντρες ειδικών υπηρεσιών, οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αυτά τα ζητήματα, θα συνεχιστεί αμείωτο και το επόμενο χρονικό διάστημα» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: imerazante.gr/ ΑΠΕ- ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ