Από την Ιθάκη το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για το τέλος των μνημονίων

Στην Ιθάκη μεταβαίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό σχετικά με το τέλος των μνημονιακών προγραμμάτων και για το τι σηματοδοτεί αυτό για την επόμενη μέρα.

Από τη Δευτέρα υπήρχαν διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το συγκεκριμένο νησί, το οποίο έχει έντονους συμβολισμούς για να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα άφιξης του Πρωθυπουργού ή του διαγγέλματος, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την άφιξή του στο νησί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιθάκης, Δ. Στανίτσα για να ενημερωθεί και για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκεί.

Γνωστή δεν έχει γίνει ως τώρα και η τοποθεσία που έχει επιλεγεί για το διάγγελμα, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως είναι η περιοχή όπου βρίσκεται το άγαλμα του Οδυσσέα. Οι προετοιμασίες στην Ιθάκη είναι πυρετώδεις από τη Δευτέρα.

H ανακοίνωση του Μαξίμου

Με ανακοίνωσή του το Μαξίμου επιβεβαίωσε τη μετάβαση του Πρωθυπουργού στην Ιθάκη. Όπως αναφέρει, “Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου, στην Ιθάκη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ