Σπυράκη στον Realfm 97,8: Δεν ισχύει ότι όλοι ζητήσαμε παράταση για να μην κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα

“Δεν ισχύει ότι όλοι μαζί ζητήσαμε παράταση για να μην κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα. Για τις υποθέσεις των 1.600 και πλέον αυθαιρέτων οι οποίες είχαν τελεσιδικήσει στον ανώτατο βαθμό ευθύνεται απολύτως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ” είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8.

“Είναι εκείνα τα αυθαίρετα τα οποία θα έπρεπε να έχουν κατεδαφιστεί και κανένας δεν παρεμπόδισε τη νόμιμη κυβέρνηση να κάνει αυτό που πλέον η Δικαιοσύνη της έλεγε… Τα αυθαίρετα αυτά έπρεπε να έχουν κατεδαφιστεί επί των ημερών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση δεν ξεκίνησαν χθες και οι αποφάσεις είχαν τελεσιδικήσει εκείνη την περίοδο και έπρεπε εκείνη την περίοδο αυτά τα αυθαίρετα να κατεδαφιστούν. Το ότι δεν κατεδαφίστηκαν οφείλεται στην δική τους πολιτική επιλογή. Τώρα νομοθετούν εναντίον του εαυτού τους προκειμένου να συμμορφωθούν” σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Είναι σαφές και καθαρό ότι εμείς θέλουμε τα αυθαίρετα όταν η Δικαιοσύνη οριστικά και αμετάκλητα αποφασίζει την κατεδάφιση τους, να κατεδαφίζονται”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ