Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση δείχνει σημάδια πολιτικής σχιζοφρένειας – Ο Τσίπρας συναντά τον Ερντογάν ενώ άσκησε κριτική στην Μπακογιάννη

“Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα της συνομιλίας του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, πιστεύω ότι η υπόθεση αυτή είναι από πλευράς Τουρκίας επειδή έχει συνδεθεί κακώς και απαράδεκτα με το θέμα των 8, είναι δύσκολο να υπάρξει μια θετική εξέλιξη” δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει έναν φαρισαϊσμό. Έγινε δριμύτατη κριτική στην κ. Μπακογιάννη, γιατί παρέστη στην έναρξη της νέας θητείας του Προέδρου, για να δει 24 ώρες μετά ο κ. Τσίπρας τον κ. Ερντογάν στο ΝΑΤΟ. Για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση δείχνει σημάδια πολιτικής σχιζοφρένειας. Δεν μπορεί να είναι το απόλυτο κακό το να παραστεί η κ. Μπακογιάννη στην έναρξη της θητείας του κ. Εντογάν, και να είναι το απόλυτο καλό ότι ο Πρωθυπουργός θα δει τον Ερντογάν 24 ώρες μετά. Έχει πρόβλημα συνοχής η κυβέρνηση και συνοχής πολιτικής σε κρίσιμα θέματα” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ