Παππάς στον Realfm 97,8: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για την τροπολογία που κατέθεσαν οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι “Οι κάλπες οι εθνικές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019, τότε εξαντλείται η τετραετία και κανείς δεν χρειάζεται να τα μπλέκει. Οι προσδοκίες για την διεξαγωγή εκλογών ήταν επαναλαμβανόμενες και διαρκώς διαψευδόμενες από την αξιωματική αντιπολίτευση, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο”.

“Εμείς θα το λύσουμε το πρόβλημα, εμείς το φέραμε μισό βήμα πριν την λύση και εμείς θα το πετύχουμε” ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτών είπε ότι “Νομίζω θα έχουμε καθαρές τοποθετήσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, πιέζουμε και ευελπιστούμε και εξαντλούμε κάθε διπλωματικό περιθώριο. Πρέπει όμως και στην Ελλάδα να επιδεικνύεται μεγαλύτερη σοβαρότητα και επάρκεια. Δεν μπορεί να ακούμε εκ μέρους της ΝΔ λίγα 24ωρα πριν τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν ότι είναι κατάπτυστη η Συνθήκη της Λωζάνης. Αυτά είναι μουσική στα αυτιά ορισμένων. Σε αυτά τα ζητήματα όλοι πρέπει να κινούνται με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Διότι με αυτά που λέει ο κ. Δημοσχάκης και με αυτά που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ κάποιοι στην Άγκυρα τρίβουν τα χέρια τους”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ