Δημοσχάκης: Eπαίσχυντη και επώδυνη η Συνθήκη της Λωζάνης – Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, Αναστάσιου Δημοσχάκη για τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις του με αφορμή την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της Ορεστιάδας, δήλωσε μεταξύ άλλων, «πέρασαν 95 χρόνια από την ίδρυση της Ορεστιάδας. Της νεότερης και βορειότερης πόλης της Ελλάδας. Πέρασαν 95 χρόνια από την επαίσχυντη και επώδυνη Συνθήκη της Λωζάννης».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: Η εθνικιστική παράνοια στη ΝΔ έχει «χτυπήσει κόκκινο». Οι απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Έβρου και αναπληρωτή τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Α. Δημοσχάκη περί «επαίσχυντης και επώδυνης» Συνθήκης της Λωζάνης έρχονται σε μια περίοδο όπου πληθαίνουν στη γειτονική χώρα δηλώσεις από κορυφαίους παράγοντες, με τις οποίες ανακινείται ζήτημα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης.

Καλούμε άμεσα τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν εκφράζει την ΝΔ η συγκεκριμένη επικίνδυνη δήλωση, η οποία αντιτίθεται στην πάγια θέση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, περί μη αναθεώρησης των Διεθνών Συνθηκών.Δείτε από τον ANT1 το βίντεο με τις δηλώσεις του Αναστάσιου Δημοσχάκη

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ