Ερώτηση Νικολόπουλου για τις δηλώσεις Παπασπύρου στον Realfm 97,8 με αφορμή δημοσίευμα της Realnews

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας, Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews, κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, όπως συγκεκριμένα αναφέρει για τις «τρομερές αποκαλύψεις για φαρμακευτικές εταιρίες και το αλισβερίσι που επικρατούσε».

Στην ερώτηση επισυνάπτει και τις σχετικές δηλώσεις της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου

στο Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή για το θέμα.Υπενθυμίζεται πως η κυρία Παπασπύρου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων “η ηλεκτρονική αλληλογραφία του ΕΟΦ από τα τέλη του 2011 έως το 2012 δεν υπάρχει. Τα έγγραφα στο υπουργείο Υγείας για τις τιμολογήσεις των φαρμάκων τη διετία 2012-2013 δεν υπάρχουν. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά σιγά σιγά τα βρίσκουμε. Οι επιθεωρητές λειτουργούν σαν κομάντος, πηγαίνουν κάτω στις αποθήκες , μπαίνουν και βρίσκουν κάπου καταχωνιασμένα τα έγγραφα. Αυτό απαιτεί χρόνο, μπορεί να έχουμε καθυστερήσει, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση».

Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να μαζέψουμε το υλικό. Ήταν κρυμμένα τα έγγραφα. Να σας πω ότι υπήρχαν υπάλληλοι που τα είχαν στα σπίτια τους τα έγγραφα;”

Η ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου

Η απάντηση του Σταύρου Κοντονή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ