Καμμένος: Για το καλό του τόπου πρέπει να κινηθούμε δεξιά – Προτεραιότητα η ακύρωση της συμφωνίας για τη Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ

«Για το καλό του τόπου πρέπει να κινηθούμε δεξιά», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το νέο πολιτικό φορέα που ίδρυσε μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο.Ο ανεξάρτητος Βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και αναφέρθηκε στο νέο κομματικό φορέα που ίδρυσε μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο.

«Για το καλό του τόπου πρέπει να κινηθούμε δεξιά»Ο Δημήτρης Καμμένος έδωσε το στίγμα του νέου πολιτικού φορέα σημειώνοντας: «Για το καλό του τόπου πρέπει να κινηθούμε δεξιά». Αναφερόμενος στο όνομα που θα έχει ο νεοσύστατος φορέας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αλλά ξεκαθάρισε ότι «θα ανακοινωθεί προς το τέλος Αυγούστου». Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρόθεση του ίδιου και του Τάκη Μπαλτάκου είναι να «κατέβουν» στις επικείμενες εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές.

«Δεν είμαστε ακραίοι»«Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι βασικού πυλώνες της Ελλάδας. Δεν είμαστε ακραίοι, ούτε υπέρ του διχαστικού λόγου. Είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, υπέρ της Εκκλησίας. Θα στηρίξουμε την τάξη και την ασφάλεια, θα στηρίξουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία», ανέφερε ακόμα.«Δεν θα κάνουμε τίποτα με ακραίους τύπου Χρυσή Αυγή. Με τους υπόλοιπους που έχουν ένα πατριωτικό πρόσωπο θα δούμε», σημείωσε ο Καμμένος και πρόσθεσε για τον ίδιο και τον Τάκη Μπαλτάκο: «Έχουμε φάει (σ.σ πολιτικό) ξύλο, έχουμε παίξει μπάλα».

«Βασική προτεραιότητα να αποφευχθεί η παράδοση της Μακεδονίας»«Βασική προτεραιότητα είναι να αποφευχθεί η παράδοση της Μακεδονίας και θα ζητήσουμε και θα κάνουμε το παν για να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου να ακυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για την προτεραιότητα του νέου πολιτικού φορέα.«Δεν θα είμαστε προνομιακοί συνομιλητές με κανέναν. Θα έχουμε σαφείς θέσεις», είπε ακόμα ο Δημήτρης Καμμένος και απαντώντας σε όλους όσοι τον χαρακτηρίζουν αποστάτη τόνισε: «Αποστάτες από τις θέσεις τους είναι όλη η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Η βάση των ΑΝΕΛ είναι προδομένη»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ