Τζανακόπουλος για κόμμα Δ.Καμμένου: Τέτοια ακροδεξιά πολιτικά μορφώματα, μετατοπίζουν το φάσμα ακόμα περισσότερο προς τα δεξιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Η δημιουργία του κόμματος από τον Δημήτρη Καμμένο αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε μια πολιτική κατεύθυνση διαφωνίας, σύγκρουσης και αντιπαράθεσης με την παρούσα κυβέρνηση πράγμα που είχε γίνει σαφές εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας την ίδρυση του νέου δεξιού κόμματος από τον ανεξάρτητο βουλευτή.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «δεν είμαι ερμηνευτής των κινήτρων τους, ωστόσο ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία, αν και δεν νομίζω ότι η επιτυχία αυτή καταρχήν είναι προεξοφλημένη και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μια απίθανη επιτυχία του κ. Καμμένου θα προσέφερε καλές υπηρεσίες στον ελληνικό λαό».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «τέτοιου είδους ακροδεξιά πολιτικά μορφώματα, το μόνο το οποίο μπορούν να κάνουν είναι να μετατοπίσουν το φάσμα ακόμα περισσότερο προς τα δεξιά. Κάτι το οποίο φαίνεται το τελευταίο διάστημα να μην ενοχλεί ιδιαιτέρως τη Νέα Δημοκρατία η οποία με τη στάση της, το λόγο της, τις πρακτικές της φαίνεται να υποθάλπτει και να νομιμοποιεί τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές απόψεις».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ