Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ – Εκτός κόμματος και ο συντονιστής Πιερίας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ, στον απόηχο της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών. Συγκεκριμένα ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών και Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Ως συντονιστής ΠΙΕΡΙΑΣ αυτά τα έξι χρόνια από την δημιουργία των ΑΝΕΛ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της συντονιστικής, τους πολιτευτές του νομού που από το 2012 συνυπήρξαμε μαζί σε αγώνες για τα πολιτικά μας “πιστεύω”, περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, με γνώμονα και κριτήριο το καλό της χώρας. Μέτα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις όλων των μελών της συντονιστικής αλλά και των πολιτευτών, θεωρώ ότι πρέπει να πράξω το αυτονόητο και να κλείσω τελευταίος την πόρτα που άνοιξα πρώτος.

Οι αποφάσεις στην πολιτική είναι συλλογικές και άρα υποχρεούμαι να τις σεβαστώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα αλλά εγώ από σήμερα παύω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όλους από τα πεπραγμένα μας αν είχαν δόλο ή όχι….».

Πηγή: kapa-news.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ