Λεβέντης κατά κυβέρνησης: Ούτε το χρέος μειώσατε, τίποτα δεν έγινε και συγγνώμη δεν ζητήσατε – ΒΙΝΤΕΟ

«Ούτε το χρέος μειώσατε, τίποτα δεν έγινε και συγγνώμη δεν ζητήσατε. Έχετε καταστήσει την ελεημοσύνη πολιτική σας» είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε την συμπλήρωση τριών ετών από το δημοψήφισμα του 2015. «Είναι η επέτειος του δημοψηφίσματος και έδειχνε η τηλεόραση τους χορούς της νίκης και μου θύμιζε όταν κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ που ψήνανε αρνιά! Και μετά βγήκε ο κ. Τσίπρας και έφερε το τρίτο μνημόνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Από την άλλη πλευρά ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε τη διενέργεια δημοψηφίσματος. «Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στα κανάλια υποστηρίζουν ότι για το Σκοπιανό τα ίδια παραχώρησε και η ΝΔ του Καραμανλή και δικαιολογούν με αυτό τον τρόπο την δική τους συμπεριφορά. Βασίζονται στην υποχωρητικότητα και την μειοδοσία άλλων για να δικαιολογήσουν την δική τους μειοδοσία. Αν έχετε θάρρος κάντε δημοψήφισμα αλλά γνωρίζετε ότι ο λαός διαφωνεί με αυτή την συμφωνία και κατηγορείτε τον λαό ότι είναι ακροδεξιοί. Έλαβα μια επιστολή από τους ανάπηρους πολέμου που είναι κατά της συμφωνίας. Είναι ακροδεξιοί αυτοί;» τόνισε.

Τέλος σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις σημείωσε πως «πριν την συμφωνία για τα Σκόπια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 21% μετά την συμφωνία τον δείχνει πάλι στο 21%. Να την κάνετε εικόνισμα την δημοσκόπηση γιατί δεν θα ξαναδείτε τέτοια».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ