Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ακροδεξιάς – ΒΙΝΤΕΟ

«Είχατε το θράσος σε αυτή εδώ την αίθουσα να χαρακτηρίσετε συλλήβδην όποιον διαφωνεί μαζί σας ως “ακροδεξιό”. Εσείς που αντιμετωπίσατε με πρωτοφανή αλλαζονεία τους πολίτες που που διαδήλωσαν κόντρα στις δικές σας επιλογές. Συνεχίζετε ακόμη και σήμερα τα ωμά ψέματα. Μας είπατε ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών δεν αναγνωρίσατε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, Ο Ζάεφ πανηγυρίζει όλη μέρα ότι είναι Μακεδόνες και το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Χθες μάθαμε ότι υπάρχει Μακεδονικός στρατός, πείτε στον κ. Κοτζιά ότι είναι πολύ αργά για δάκρυα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «κ. Τσίπρα προσπαθήσατε να διχάσετε τη χώρα. Δεν τα καταφέρατε όμως. Αυτό που κάνατε ήταν να ενώσετε τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απέναντι σας. Όση λάσπη και αν πετάξετε δεν με ακουμπά, οι πολίτες ξέρουν ποιος είμαι και τι πιστεύω. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ταυτίζετε τη ΝΔ με τον φασισμό. Αποκαταστήσαμε τη Δημοκρατία και έχουμε υπογράψει τη δική μας υποθήκη έτσι ώστε να οικοδομηθεί σωστά το πολίτευμα.

Συνεχίζοντας την επίθεση προς τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως «οι πολίτες ξέρουν ότι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ακροδεξιάς είστε εσείς. Εσείς συνεργαστήκατε μαζί τους, όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση, εσείς φωνάζατε μαζί τους στις πλατείες για κρεμάλες και προδότες. Τότε λέγετε τα ίδια πράγματα. Εσείς κυβερνήσατε με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου, τον οποίο αποκαλούν ακροδεξιό οι δικοί σας βουλευτές. Εσείς κάνατε τα πάντα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο για να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό κόμμα στα δεξιά της ΝΔ. Παριστάνετε ότι μάχεστε την ακροδεξιά την ώρα που έχετε ποντάρει τα ρέστα σας σε αυτή για την πολιτική σας επιβίωση. Μάταιος ο κόπος σας. Όπως είδατε, πρώτος πέσατε στο λάκκο που στήσατε εσείς.

«Σήμερα η κοινωνία χρειάζεται μια διέξοδο από το αδιέξοδο που την οδηγήσατε εσείς. Αυτό μπορεί να γίνει με εκλογές μια ώρα αρχύτερα για να τελειώνουμε με αυτό το θίασο που κάθε μέρα υπονομεύει τα εθνικά μας συμφέροντακαι να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ