Μητσοτάκης: Κυβερνάτε μέχρι να συναποφασίσετε με τον κ. Καμμένο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την παθιασμένη σχέση – ΒΙΝΤΕΟ

“Αναρωτιέμαι κ. Τσίπρα γιατί δεν πήρατε δίπλα σας τον κ. Καμμένο και τον αφήσατε να κάθεται στα άλλα έδρανα; Σας ενοχλεί λίγο το κάδρο; Η αντιδιαστολή σας προβληματίζει;” ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Σήμερα κ. Τσίπρα έχετε απέναντι σας μια κοινωνία που δεν τολμάτε να κοιτάξετε στα μάτια, όπως έχετε και τα γεγονότα, τα οποία είναι ξεροκέφαλα και αμείλικτα, γεγονότα που εσείς προκαλέσατε και τα βιώνουν οι πολίτες. Η χώρα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, έχει στο τιμόνι της μια κυβέρνηση οπερέτα. Έναν θίασο που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ” τόνισε.

“Άλλα λέει ο Πρωθυπουργός, άλλα ο υπουργός Εξωτερικών, άλλα ο υπουργός Αμύνης, άλλα ο υπουργός Οικονομικών. Ο δε ταλαίπωρος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει γίνει κυβερνητικός διπρόσωπος, άλλα λέει το πρωί, τα αντίθετά τους το βράδυ, προσπαθώντας να υπερκεράσει τις αντιφάσεις σας” συμπλήρωσε.

“Φτάσατε στο σημείο να χειριστείτε με προφανή ανικανότητα και τυχοδιωκτισμό ακόμα και τα εθνικά μας θέματα. Ο κ. Καμμένος τη μία ημέρα επέτρεψε στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοτζιά να πάνε και να υπογράψεουν τη συμφωνία των Πρεσπών, την επόμενη μας λέει ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση. Την μία ημέρα μας λέει ότι η συμφωνία είναι κακή αν έρθει να ψηφιστεί με 151 βουλευτές, αλλά ότι είναι καλή και μπορούμε να την δεχθούμε αν έρθει με 180. Ένας φυσιολογικός Πρωθυπουργός θα σας είχε απολύσει κ. Καμμένε την πρώτη στιγμή όταν θα άκουγε να λέτε αυτές τις σαχλαμάρες. Όταν διαφωνεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Πρωθυπουργό σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, αλήθεια πως ακριβώς θα πάτε στο ΝΑΤΟ; Θα πάτε την ίδια ημέρα; Θα κάτσετε παρεά κ. Τσίπρα; Μαζί με τον κ. Καμμένο, ο οποίος ισχυρίζεται σήμερα ότι δεν του αρέσει η συμφωνία, την οποία εσείς έχετε υπογράψει; Είστε κ. Τσίπρα εκτός από αναξιόπιστος, είστε και ένας Πρωθυπουργός αδύναμος, υπό προθεσμία. Κυβερνάτε μέχρι ενδεχομένως να συναποφασίσετε από κοινού με τον κ. Καμμένο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την παθιασμένη σχέση. Ενδεχομένως να ψάξετε να βρείτε άλλους πρόθυμους την επόμενη ημέρα. Το βλέπω λίγο δύσκολο σε αυτή τη Βουλή. Μέχρι τότε όμως κάνετε πολύ καλά, αυτό το οποίο ξέρετε. Το κάνατε και σήμερα με προκλητικό και χυδαίο τρόπο, συκοφαντείτε, λασπολογείτε, διχάζετε. Χαρακτηρίσατε και σήμερα, είχατε το θράσος να χαρακτηρίσετε συλλήβδην όποιον διαφωνεί μαζί σας ως ακροδεξιό” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ