Τζανακόπουλος κατά Μητσοτάκη: Θα αναγκαστεί να έρθει προ των πολιτικών ευθυνών του ενώπιον της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

«Το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό δεν πρέπει να έχει σχέσεις διαπλοκής και αλληλουποστήριξης με επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό είναι μια δεδομένη πολιτική τοποθέτηση με την οποία στα λόγια όλοι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν.Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο γιατί ο κ. Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε και συνεχίζει να εκτίθεται τις τελευταίες ημέρες σιωπώντας, ότι έχει πει ευθέως ψέματα στον ελληνικό λαό σε ότι αφορά τη σχέση του με τον κ. Φρουζή» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις επαφές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

«Βεβαίως έχει πει και παλαιότερα ψέματα για σχέσεις με επιχειρηματίες -ότι δήθεν δεν τους γνωρίζει, ότι δεν έχει σχέση μαζί τους-. Τα ίδια είχε πει και πριν από λίγο διάστημα όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Novartis για πρώτη φορά, σε ότι αφορά τον κ. Φρουζή. Μας είχε πει ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και τελικά αποκαλύπτεται ότι όχι μόνο τον ήξερε, ότι όχι μόνο αντάλλασσαν e-mail σε φιλικό τόνο, αλλά συνέτρωγαν και προσπαθούσαν φαντάζομαι να βρουν κοινούς τόπους σε ότι αφορά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο κ. Μητσοτάκης για να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ένοχη σιωπή του είναι πολιτικά ζητήματα τα οποία εκθέτουν τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη αλλά και την ίδια τη ΝΔ. Να είναι σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν έχει απαντήσει μέχρι το βράδυ θα αναγκαστεί να έρθει προ των πολιτικών του ευθυνών αύριο στη Βουλή» κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ