Μπαλτάκος για Καμμένο: Δεν ασχολούμαι με κουταμάρες – ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο Δημήτρης Καμμένος και εγώ είχαμε υποσχεθεί και πιέζαμε βουλευτές να φύγουν από το κόμμα του να δημιουργήσουμε ένα νέο κόμμα, έναν νέο φορέα. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με κουταμάρες δεν μπορώ να πω κάτι άλλο” δήλωσε ο δικηγόρος και πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon.

“Δεν ασχολούμαι με κουταμάρες γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά, ούτε υπόγεια υπάρχουν, ούτε διαμερίσματα, τίποτε από αυτά δεν έχει γίνει, τι άλλο μπορώ να πω” τόνισε.

Ο κ. Καμμένος έφυγε από τη ΝΔ παίρνοντας μαζί του 21 βουλευτές, τι ήταν αυτό τότε; Δεν έχει κανένα νόημα αυτό το πράγμα. Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά” ανέφερε ο κ. Μπαλτάκος

“Επαγγελματικές σχέσεις όχι, φιλικές σχέσεις έχω με τον Δημήτρη Καμμένο και πριν γίνει βουλευτής. Δεν είναι κάτι το καινούργιο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά ο Πάνος Καμμένος. Αλλά τα υπόλοιπα δεν είναι. Κοινές θέσεις πολιτικές με τον Δημήτρη Καμμένο έχω, όπως έχω και με άλλους, όχι μόνο με αυτόν. Από τον χώρο αυτό, ας τον πούμε δεξιό, πατριωτικό, όπως θέλετε πείτε τον, και φιλικές σχέσεις έχω και κοινές θέσεις με πολλούς, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Καμμένος, δεν αποκρύπτεται αυτό και δεν είναι κακό φαντάζομαι” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ