Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8 για δηλώσεις Καμμένου: Σκηνοθετημένες οι αναχωρήσεις από την κυβέρνηση για δημοσκοπική πνοή

“Το προσφυγικό παράαγει πολιτικά αποτελέσματα στην Ευρώπη εδώ και πολύ καιρό. Λένε ουσιαστικά ότι η Ευρώπη δεν είναι χώρος που όποιος θέλει μπαίνει, αλλά πρέπει να υπάρχουν ισχυροί κανόνες και πολιτική φύλαξης των συνόρων. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι το προσφυγικό θα ήταν αναλαμβάνει κάθε χώρα υποδοχής μόνη της. Θέλουμε μια ευρωπαϊκή πολιτική ασύλου” δήλωσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Καμμένου απάντησε ότι “Σε σκηνοθετημένες αναχωρήσεις από την κυβέρνηση τέτοιου τύπου, που θα δώσουν μια δημοσκοπική πνοή στον κ. Καμμένο, δεν νομίζω ότι μπορεί να τις σχολιάσει κάποιος σοβαρά. Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου έχουν πάψει να απασχολούν για τη σοβαρότητά τους, φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια τόσο πιεσμένη δημοσκοπικά θέση, από την οποία προσπαθεί να βρει οποιαδήποτε σανίδα σωτηρίας. Αν ήθελε ο κ. Καμμένος πραγματικά να τηρήσει τον λόγο του προς τους Μακεδόνες, θα έπρεπε να είχε αποτρέψει τον κ. Κοτζιά από το να βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ