Δ. Καμμένος: Ψεύδη οι απειλές σε βουλευτές των ΑΝΕΛ- Έγινε εισήγηση ότι αν δεν ψηφίσουμε για τη συμφωνία δεν θα πάρουμε ανταλλάγματα για το χρέος- ΒΙΝΤΕΟ

“Ποτέ δεν ειπώθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ κάτι για απειλητικά τηλεφωνήματα κατά πρώην συναδέλφων μου. Άρα για μένα είναι ψευδές”, ανέφερε σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Καμμένος ενώ επέμεινε για το εάν η συμφωνία με τα Σκόπια συσχετίστηκε με το ελληνικό χρέος και τις αποφάσεις για αυτό.

“Έγινε εισήγηση από τον Πρόεδρο στην κοινοβουλευτική ομάδα ότι αν ψηφίσουμε τη πρόταση μομφής του κ. Κοτζιά τότε δεν θα πάρουμε μείωση του ΕΜΦΙΑ 30% και παράταση του κουρέματος των συντάξεων από 1/1/19, δεν θα πάρουμε την επιμήκυνση του χρέους ως το 2038 και γενικά θα διασαλευθεί η έξοδος της Ελλάδας. Όλα αυτά δεν συνέβησαν διότι όλα αυτά είναι προαποφασισμένα”.

“Τις έδρες πρέπει να τις παραδώσει όλη η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διότι καταστρατήγησαν ιδρυτικές αρχές του κόμματος. Οι νονοί δεν έχουν δικαίωμα για κλάμα εφόσον βάφτισαν μ’ αυτόν τον τρόπο τα Σκόπια. Θα είναι για πάντα ένοχοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος, σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ.

Όσο αφορά για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, ο κ. Καμμένος είπε ότι: “Θα ακολουθήσω τους κανονισμούς της Βουλής. Θα πρέπει να μαζευτούν 50 υπογραφές συναδέλφων, θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής, θα τη μελετήσω και προβλέπονται μετά δύο συνεδριάσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου όπου θα εισηγηθούν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να στηριχθεί η πρόταση από 151 συναδέλφους στο κοινοβούλιο και εγώ θα έχω μία ώρα αγόρευσης για να εξηγήσω ανάλογα”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ