Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μπαρμπαρούση – Πού κρύβεται ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στο Κοινοβούλιο όπου καλούσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πραξικόπημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από ανώτατες πήγες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο καταζητούμενος βουλευτής το βράδυ της Παρασκευής δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών όπου τον καλούσαν να ακινητοποιήσει το όχημα του στα μπλόκα που είχαν στήσει στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Μπαρμπαρούσης είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των αστυνομικών. Για το συγκεκριμένο περιστατικό σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία ενώ ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις είναι και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ο Μπαρμπαρούσης κατευθύνθηκε προς την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου όπου την γνωρίζει πάρα πολύ καλά και μπορεί να βρει κρησφύγετο. Ο αστυνομικός κλοιός που έχει στηθεί σφίγγει και οι αρχές θεωρούν πως ο βουλευτής θα αναγκαστεί να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η αστυνομία έχει εστιάσει και στο Αγρίνιο και το Ξηρομέρο ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και στο χωριό του την Μπαμπίνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ