Άγρια επίθεση Λεβέντη σε Τσίπρα: Μου είπε ότι έδωσε το «Βόρεια Μακεδονία» τόσο αναίσθητα, σαν να έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ

Άγρια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία στο Σκοπιανό εξαπέλυσε μέσω του Ιonion fm ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Όταν μου ανακοίνωσε ότι δίνει το «Βόρεια Μακεδονία» το έλεγε με τέτοια αναισθησία σα να μου έλεγε: Ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

«Είμαι εκνευρισμένος! Να βγουν έξω από το σπίτι τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στη γειτονιά τους, να ρωτήσουν σε τρία σπίτια. Να ρωτήσουν, να πάμε να υπογράψουμε να το δώσουμε; Και να πράξουν αναλόγως…», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Βλέπω ότι αυτοί αύριο, όταν πάρουν την υπογραφή μας, θα γυρεύουν τη Θεσσαλονίκη την ίδια! Και θα βγει στην πλατεία Συντάγματος να κάνει χαρακίρι ο Τσίπρας!».

«Ένα παλιόπαιδο είναι που το έβαλαν για δήμαρχο Αθηναίων, είδαν οι γέροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι περνάει σα νέος για να φέρει κοντά τους ΠΑΣΟΚτζήδες… και έτσι μπήκε ο Τσίπρας. Δεν έχει κανένα προσόν πολιτικό. Πολιτικά είναι μηδέν ο άνθρωπος», υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ