Ο Βούτσης παραπέμπει τον Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

O πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ANT1, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής είχε παραλληλίσει από το βήμα της Βουλής τους παιδόφιλους με τους ομόφυλους λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη, αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα δεν είναι αμαρτία; Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του, που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας».

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του, είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση δεκαέξι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν στείλει επιστολή στον Νίκο Βούτση ζητώντας την παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ